Recept

Toasty se štičím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17313

Ingredience

1 polévková lžíce Kečup
40 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl
8 krajíc Veka
250 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 253 kcal
Kilojoule 1 061kJ
7% Sacharidy 25 g
16% Tuky 12 g
3% Sodík 58 mg
19% Bílkoviny 11 g

Toasty se štičím masem postup přípravy receptu:

1

Plátky veky nebo toastového chleba opečeme na oleji dozlatova.

2

Omyté porce štiky nakrájíme na malá filátka, osušíme je, osolíme a opečeme na oleji, až zcela změknou.

3

Filátka položíme na toasty, pokapeme je kečupem a ozdobíme je máslem promíchaným se sardelovou pastou a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept