Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17315
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice
10 g Kapary sterilované
600 g Kapr obecný
10 g Máslo čerstvé
50 g Okurky nakládané
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 611kJ
1% Sacharidy 5 g
34% Tuky 25 g
31% Sodík 623 mg
59% Bílkoviny 33 g

Vídeňský kapr postup přípravy receptu:

1

Očištěné porce kapra osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Mísu z varného skla vymažeme máslem, urovnáme do ní porce kapra a přelijeme je polovinou rozmíchané zakysané smetany. Poklademe plátky slaniny, potřeme hořčicí a posypeme oloupanou, nadrobno nasekanou cibulí, okurkou a kapary. Navrch znovu zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem.

3

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept