Jednoduchý recept

Chléb na jehle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 17330

Ingredience

1 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
20 g Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
2 plátek Sýr Gouda 45%
1 polévková lžíce Sýr Lučina - termizovaný
4 ks Ředkvička
2 plátek Šunka krůtí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 801kJ
13% Sacharidy 47 g
31% Tuky 23 g
19% Sodík 371 mg
25% Bílkoviny 14 g

Chléb na jehle postup přípravy receptu:

1

Velký plátek chleba potřeme máslem a tvarohovo-bylinkovým sýrem.

2

Rozpůlíme a přiklopíme k sobě. Rozkrojíme na čtyři díly.

3

Ředkvičky omyjeme, okurku a šunku rozpůlíme. Okurku zabalíme do šunky.

4

Kostky chleba napíchneme na jehlici nebo špejli společně s ředvičkami, sýrovými kostkami a okurkovými plátky.

5

Ihned podáváme nebo uložíme do sáčku na svačinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept