Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17335

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 ks Pórek
1 špetka Sůl
1 ks Tymián čerstvý
1250 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 596kJ
7% Sacharidy 25 g
235% Tuky 176 g
5% Sodík 97 mg
6% Bílkoviny 3 g

Zeleninový bujón postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Zeleninu omyjeme a rozdělíme na větší kousky.

2

V tlakovém hrnci rozpálíme lžíci oleje, přidáme zeleninu a osmahneme, přidáme petrželové stonky a tymián.

3

Podlijeme vodou, přidáme sůl, rajský protlak a vaříme asi 20 minut v uzavřeném hrnci. Hotovou polévku necháme v hrnci vychladnout.

4

Vývar přelijeme přes síto, přidáme nasekanou petržel a zbylý olej.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept