Recept

Polévka z hovězího masa s ovesnými vločkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17353
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

300 g Hovězí maso přední
20 g Máslo čerstvé
40 g Ovesné vločky
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
80 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 833kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 11 g
13% Sodík 264 mg
31% Bílkoviny 17 g

Polévka z hovězího masa s ovesnými vločkami postup přípravy receptu:

1

Omyté maso vložíme do 1 l teplé vody s pepřem a vaříme. K téměř měkkému masu přidáme očištěnou zeleninu a dovaříme doměkka.

2

Vývar scedíme a přidáme na másle osmahnuté ovesné vločky. Uvaříme je doměkka.

3

Nakonec do polévky vložíme uvařené, na kostičky nakrájené hovězí maso a zeleninu a jen prohřejeme. Přisypeme nasekanou pažitku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept