Recept

Srbská fazolová polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17371

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
200 g Fazole bílé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
200 g Vepřový bok uzený
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 406kJ
12% Sacharidy 43 g
13% Tuky 10 g
45% Sodík 908 mg
35% Bílkoviny 19 g

Srbská fazolová polévka postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme a druhý den k nim dolijeme vodu, přidáme uzený bůček, bobkový list a vaříme doměkka.

2

Na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a osmahneme. Opepříme, okořeníme mletou paprikou a odstavíme z plotny. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme prochladlou polévkou a povaříme.

3

Potom vložíme fazole, na kostičky nakrájené maso a polévku ochutíme česnekem utřeným se solí, octem a cukrem. Povaříme ještě 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept