Zdravý recept

Slovenská polévka se skopovým masem a kroupami

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17374

Ingredience

0,5 ks Cibule
40 g Ječné kroupy
0,5 ks Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
350 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
150 g Zelenina kořenová
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 408kJ
7% Sacharidy 24 g
28% Tuky 21 g
11% Sodík 211 mg
26% Bílkoviny 15 g

Slovenská polévka se skopovým masem a kroupami postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso vložíme do vroucí vody (1,2 l) a vaříme. Když začne maso měknout, přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu a kapustu, nasekaný 1 stroužek česneku a cibuli.

2

Měkké maso vyjmeme z polévky, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do polévky spolu s předem uvařenými kroupami.

3

Nakonec polévku dochutíme česnekem utřeným se solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept