Jednoduchý recept

Krůtí roláda s rajčatovou náplní

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17380

Ingredience

10 g Bazalka
3 polévková lžíce Jíška instantní
700 g Krůtí prsa
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 kávová lžička Pesto
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
60 g Rajčata sušená sterilovaná
150 g Sýr Gouda 45%
1 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 431kJ
4% Sacharidy 13 g
48% Tuky 36 g
47% Sodík 949 mg
89% Bílkoviny 50 g

Krůtí roláda s rajčatovou náplní postup přípravy receptu:

1

Omytá krůtí prsa upravíme na plát, osušíme a po obou stranách osolíme a opepříme. Sušená rajčata nakrájíme na kousky, sýr nakrájíme na kostičky.

2

Připravené maso potřeme pestem a poklademe sušenými rajčaty, sýrem a nasekanou bazalkou. Pevně svineme do rolády a ovážeme nití. Roládu rychle opečeme v kastrolu na oleji po všech stranách, přidáme nakrájená loupaná rajčata a přilijeme vývar. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 70 minut. Měkkou roládu vyjmeme a necháme na teplém místě. Omáčku zahustíme jíškou. Maso nakrájíme na plátky. Podáváme s omáčkou.

Poznámka

Jako přílohu volíme široké nudle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept