Recept

Maďarská polévka z pražené krupice

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17386

Ingredience

20 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
40 g Pšeničná krupice
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 602kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 10 g
10% Sodík 207 mg
3% Bílkoviny 2 g

Maďarská polévka z pražené krupice postup přípravy receptu:

1

Na polovině sádla dozlatova opražíme krupici. Ze zbylého sádla a mouky připravíme světlou jíšku, přisypeme mletou papriku, zamícháme a odstavíme z plotny. Ihned zalijeme vodou a rozšleháme. Přidáme opraženou krupici, osolíme a chvíli povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept