Jednoduchý recept

Jehněčí na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 17417
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
750 g Jehněčí maso
100 g Máslo čerstvé
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 725 kcal
Kilojoule 3 032kJ
3% Sacharidy 12 g
74% Tuky 56 g
13% Sodík 255 mg
42% Bílkoviny 23 g

Jehněčí na paprice postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěné, na porce nakrájené jehněčí přední maso, osolíme a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vodou.

2

Když je maso téměř měkké, necháme je vysmahnout, okořeníme mletou paprikou, znovu podlijeme a přivedeme k varu. Zalijeme smetanou rozkvedlanou s moukou a chvíli povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept