Jednoduchý recept

Zapečené žemle s pomazánkou z čedaru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17418

Ingredience

2 polévková lžíce Majonéza
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sýr Čedar
1 stroužek Česnek
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 017kJ
9% Sacharidy 32 g
43% Tuky 32 g
20% Sodík 399 mg
30% Bílkoviny 17 g

Zapečené žemle s pomazánkou z čedaru postup přípravy receptu:

1

Nastrouhaný sýr, majonézu a oloupaný, nadrobno nasekaný česnek dobře promícháme. Pomazánku necháme asi 1 hodinu proležet v chladničce.

2

Žemle rozpůlíme a každou polovinu potřeme připravenou pomazánkou. Vložíme do trouby pod gril a krátce zapečeme. Posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept