Jednoduchý recept

Kerblíková polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17422

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
2 hrst Kerblík
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 366kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 5 g
43% Sodík 858 mg
12% Bílkoviny 7 g

Kerblíková polévka postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme máslo a přidáme do něj omyté, okapané lístky kerblíku. Krátce podusíme, zalijeme vývarem, přivedeme k varu a odstavíme z plotny. Polévku podle chuti osolíme.

2

Na dno talířů vložíme vždy 1 lžíci smetany a zalijeme polévkou. Ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je chléb namazaný máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept