Jednoduchý recept

Omáčka s kerblíkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17428
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 375kJ
1% Sacharidy 3 g
45% Tuky 34 g
2% Sodík 45 mg
9% Bílkoviny 5 g

Omáčka s kerblíkem postup přípravy receptu:

1

V míse rozmělníme natvrdo uvařené žloutky a za stálého míchání zašleháme horké máslo.

2

Do vzniklé omáčky přidáme omyté, nadrobno nasekané lístky kerblíku.

3

Ihned podáváme, omáčka je vhodná k masovým minutkám.

Poznámka

Servírujeme teplé. Vejce předem uvaříme (vaření vajec není započteno do času přípravy ani vaření).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept