Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17429

Ingredience

100 g Brambory vařené
60 g Kerblík
500 ml Mléko polotučné
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 636kJ
5% Sacharidy 19 g
38% Tuky 28 g
19% Sodík 388 mg
34% Bílkoviny 19 g

Francouzský Farcon postup přípravy receptu:

1

K uvařeným bramborám přilijeme horké mléko, přidáme nasekaný kerblík, 60 g másla a připravíme pyré. Za stálého šlehání vložíme vejce, osolíme a opepříme.

2

Pyré urovnáme do máslem vymaštěné zapékací mísy a do zlatova zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept