Jednoduchý recept

Škvarečkové mandle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 17438

Ingredience

250 g Mandle
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl
125 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 198kJ
4% Sacharidy 14 g
64% Tuky 48 g
3% Sodík 69 mg
29% Bílkoviny 16 g

Škvarečkové mandle postup přípravy receptu:

1

Omytý vepřový bůček nakrájíme na kostičky a na pánvi na oleji opečeme.

2

Přidáme oloupané mandle a spolu s masem za stálého obracení pražíme. Mandle mají být zlatohnědé a škvarečky červené a křupavé.

3

Škvarky i mandle necháme okapat, nasypeme do misky a mírně osolíme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept