Jednoduchý recept

Rychlá játrová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17443

Ingredience

1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
100 g Paštika játrová
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 760kJ
1% Sacharidy 5 g
18% Tuky 14 g
45% Sodík 894 mg
17% Bílkoviny 10 g

Rychlá játrová polévka postup přípravy receptu:

1

Z másla, nadrobno pokrájené cibule a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a chvíli povaříme. Přidáme játrovou paštiku, rozkvedláme, krátce povaříme, přecedíme.

2

Nakonec do polévky přilijeme smetanu, podle chuti přisolíme a vsypeme nasekanou petrželku.

Poznámka

Podáváme s kostičkami osmažené žemle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept