Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17446
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
3 ks Feferony
600 g Makrela obecná
120 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Petržel - nať
1 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 688 kcal
Kilojoule 2 879kJ
2% Sacharidy 7 g
84% Tuky 63 g
27% Sodík 540 mg
50% Bílkoviny 28 g

Ďábelské makrely postup přípravy receptu:

1

Makrely očistíme, zbavíme hlav a omyjeme. Ryby potřeme máslem, osolíme, obalíme v hladké mouce a mleté paprice. Do každé makrely vložíme proužek slaniny a feferonku.

2

Připravené ryby zprudka opečeme po obou stranách v pánvi na oleji.

3

Při podávání pokrm ozdobíme dílky rajčete, plátky citronu a snítkou petrželky.

4

Podáváme s bílou vekou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept