Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17460

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 174kJ
0% Sacharidy 1 g
12% Tuky 9 g
14% Sodík 278 mg
59% Bílkoviny 33 g

Bifteky s česnekem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na bifteky, hřbetem ruky je naklepeme a upravíme do původního tvaru. Maso opepříme, potřeme olejem rozmíchaným s utřeným česnekem, bifteky naskládáme na sebe a necháme asi 30 minut odpočinout.

2

Potom maso i s olejem vložíme do rozpálené pánve, opečeme po jedné straně, obrátíme, osolíme a dopečeme.

3

Bifteky podáváme na nahřátých talířích s kouskem čerstvého másla, obložené cibulkou, křenem, hořčicí a vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept