Jednoduchý recept

Vepřová krkovička s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17463

Ingredience

0,5 ks Cibule
4 ks Jablka
1 špetka Kmín celý
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová krkovička

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 738kJ
8% Sacharidy 29 g
36% Tuky 27 g
5% Sodík 99 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vepřová krkovička s jablky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a zvolna opékáme na pánvi, až se část tuku vypeče.

2

K masu přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli a kmín, přiklopíme pokličkou, dusíme bez podlévání.

3

Nakonec k masu přidáme oloupaná, nastrouhaná a krátce podušená jablka.

4

Podáváme s petrželkovými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept