Recept

Dušené hovězí karbanátky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17464

Ingredience

80 g Cibule
600 g Hovězí maso mleté
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 033kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
10% Sodík 197 mg
61% Bílkoviny 34 g

Dušené hovězí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Mleté hovězí maso promícháme v míse se solí, kořením, mlékem a oloupanou, nasekanou cibulí. Vše propracujeme, necháme 1 - 2 hodiny v chladu odpočinout.

2

Ze směsi tvarujeme karbanátky, zprudka je po obou stranách opečeme na pánvi, lehce potřené olejem. Přiklopíme pokličkou, na mírném ohni zvolna dusíme, až jsou karbanátky vláčné a propečené.

3

Podáváme s vařenými bramborami a červeným zelím.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept