Recept

Vepřová játra se zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17466
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Játra vepřová
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
80 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 252kJ
3% Sacharidy 12 g
19% Tuky 14 g
19% Sodík 379 mg
54% Bílkoviny 31 g

Vepřová játra se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na řízky, opepříme, lehce obalíme v hladké mouce, zprudka opečeme v pánvi na rozpuštěné slanině.

2

K opečeným játrům přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, na nudličky rozkrájené papriky a omytá, na kolečka pokrájená rajčata. Dusíme pod pokličkou do měkka.

3

Hotová játra podle chuti osolíme.

4

Podáváme s rýží nebo se slaným pečivem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept