Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 17469
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Celer bulvový
400 g Filé rybí
40 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Salám Turistický trvanlivý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 003kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 14 g
14% Sodík 274 mg
81% Bílkoviny 46 g

Filé dušené s celerem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé rozdělíme na menší kousky, oloupaný celer nakrájíme na tenké plátky a salám pokrájíme na nudličky. Vše osolíme, bez podlévání dusíme v kastrolu na rozpuštěném másle, až šťáva zpola vysmahne.

2

Nakonec pokrm podle chuti opepříme.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží a podušenou mrkví.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept