Recept

Kapr dušený s paprikami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17470
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Cibule
600 g Kapr obecný
50 g Máslo čerstvé
5 ks Nové koření celé
200 g Paprikové lusky čerstvé
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 494 kcal
Kilojoule 2 069kJ
12% Sacharidy 43 g
31% Tuky 23 g
15% Sodík 297 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kapr dušený s paprikami postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra osolíme, urovnáme těsně vedle sebe do zapékací mísy. Mezery mezi porcemi vyplníme oloupanou, nakrájenou cibulí, kořením a očištěnými, na nudličky nakrájenými paprikami. Povrch poklademe vločkami másla, přilijeme trochu horké vody a pokrm dusíme ve středně vyhřáté troubě.

2

Téměř měkké porce ryby posypeme nastrouhaným sýrem, bez pokličky ještě krátce zapečeme.

3

Podáváme s petrželkovými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept