Jednoduchý recept

Sledi v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17474

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
600 g Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 067kJ
0% Sacharidy 0 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 194 mg
31% Bílkoviny 18 g

Sledi v alobalu postup přípravy receptu:

1

Očištěné a osolené sledě posypeme uvnitř i na povrchu nasekanou petrželkou. Do každé ryby vložíme kousek másla.

2

Sledě zabalíme po dvou do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

3

Pokrm podáváme v alobalu.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené nové brambory s jogurtovou majonézou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept