Sledi v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sledi v alobalu
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 17474 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
40 g | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
600 g | Sleď čerstvý |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 103,0mg |
---|---|
Cholesterol | 222,0mg |
Draslík | 8,2mg |
Vláknina | 84,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 12,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Sleď čerstvý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sledi v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Očištěné a osolené sledě posypeme uvnitř i na povrchu nasekanou petrželkou. Do každé ryby vložíme kousek másla. |
2 | Sledě zabalíme po dvou do alobalu a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. |
3 | Pokrm podáváme v alobalu. |
Poznámka
Vhodnou přílohou jsou vařené nové brambory s jogurtovou majonézou.