Recept

Rybí guláš se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1749

Ingredience

100 g Anglická slanina
2 ks Cibule
800 ml Hovězí vývar základní
300 g Kapr obecný
1 kávová lžička Kmín celý
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
500 g Pangasius - filety
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 069kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 11 g
28% Sodík 562 mg
57% Bílkoviny 32 g

Rybí guláš se žampiony postup přípravy receptu:

1

Opláchneme rybí maso, vykostíme a nakrájíme na malé kousky.

2

Posypeme je paprikou, opepříme a necháme odležet.

3

Nakrájenou slaninu na kostičky zpěníme v hrnci.

4

Přidáme pokrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět.

5

Zasypeme moukou, vložíme nakrájenou papriku, rajčata zbavená slupky též pokrájená a zalijeme vývarem z masoxu.

6

Dusíme 10 minut.

7

Přidáme nakrájené žampiony, česnek, kmín, špetku majoránky a rybu.

8

Guláš povaříme, aby maso změklo.

9

Dochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept