Jednoduchý recept

Ojíněné třešně s polevou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17494
Kategorie: Sladké omáčky

Ingredience

350 g Čokoláda hořká
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
900 g Třešně

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 660kJ
10% Sacharidy 37 g
36% Tuky 27 g
1% Sodík 18 mg
6% Bílkoviny 3 g

Ojíněné třešně s polevou postup přípravy receptu:

1

Třešně opereme, stopky i pecky ponecháme. Třešně osušíme a rozložíme na tác, tak aby se nedotýkaly.

2

Třešně dáme do mrazáku a vyjmeme je až těsně před servírováním.

3

Čokoládu se smetanou rozpustíme ve vodní lázni nebo v rendlíku.

4

Třešně necháme trochu povolit a rozložíme je na velký tác, podáváme s čokoládovou omáčkou, kterou servírujeme zvlášť v misce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept