Jednoduchý recept

Červená řepa po rusku

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 17514

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 ml Zakysaná smetana
500 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 600kJ
4% Sacharidy 16 g
11% Tuky 8 g
11% Sodík 216 mg
5% Bílkoviny 3 g

Červená řepa po rusku postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu dobře omyjeme, urovnáme na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.

2

Měkkou řepu oloupeme a nakrájíme na plátky.

3

Na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme řepu, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Prohřejeme, zalijeme zakysanou smetanou a chvíli dusíme.

4

Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept