Tvarohový krém s jablečným pyré - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohový krém s jablečným pyré
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 17530 |
Kategorie: | Krémy |
Ingredience
6 ks | Cukr kostkový |
1 kávová lžička | Cukr vanilka |
5 ks | Jablka |
40 g | Ořechy vlašské |
1 kávová lžička | Pomerančová kůra |
250 g | Tvaroh jemný |
50 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 53g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 313,7mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,0mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jablka, Ořechy vlašské, Pomerančová kůra, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Cukr kostkový, Cukr vanilka, Tvaroh jemný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarohový krém s jablečným pyré postup přípravy receptu:
1 | Jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a zbavíme jádřinců. Podusíme je v malém množství vody na pyré a podle chuti osladíme. Necháme vychladnout. |
2 | Tvaroh dáme do mísy a po částech do něj vmícháváme jablečné pyré. Ochutíme pomerančovou kůrou a nakonec přimícháme mleté ořechy. |