Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17531
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 921kJ
2% Sacharidy 6 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 271 mg
48% Bílkoviny 27 g

Tyrolské roštěnky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso rychle opečeme na sádle na pánvi a vyjmeme. Část sádla si necháme na osmažení cibule.

2

Ve výpeku osmahneme nasekanou petrželku, česnek utřený se solí a oloupaná, na dílky nakrájená rajčata. Podlijeme trochou vody a chvíli podusíme. Nakonec přidáme kousek másla a jen prohřejeme.

3

Cibuli nakrájíme na kolečka, která jednotlivě osmažíme na sádle.

4

Při podávání polijeme roštěnky připravenou směsí a obložíme je kolečky osmažené cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept