Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17534

Ingredience

800 g Brambory vařené ve slupce
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Párky Frankfurtské
100 ml Smetana 12% (konzumní)
150 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 728 kcal
Kilojoule 3 046kJ
10% Sacharidy 37 g
77% Tuky 58 g
37% Sodík 745 mg
28% Bílkoviny 16 g

Frankfurtské brambory postup přípravy receptu:

1

Ve slupce uvařené brambory oloupeme a spolu s párky nakrájíme na kolečka.

2

Pekáč vymažeme sádlem a urovnáme do něj střídavě vrstvy brambor a párků. Povrch polijeme rozpuštěným sádlem, osolíme, opepříme a zalijeme smetanou rozkvedlanou s vejci.

3

Pokrm rychle zapečeme v silně vyhřáté troubě.

Poznámka

Podáváme s hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept