Jednoduchý recept

Dušený štěrbák

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 17539
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Petržel - nať
300 g Štěrbák zahradní
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 397kJ
1% Sacharidy 5 g
5% Tuky 3 g
10% Sodík 197 mg
2% Bílkoviny 1 g

Dušený štěrbák postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý štěrbák nakrájíme na nudličky a rychle opečeme na oleji. Zalijeme vínem, osolíme, přidáme tymián, přisypeme nasekanou petržel a pod pokličkou na mírném ohni dusíme.

2

Před koncem dušení přidáme utřený česnek.

3

Podáváme k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept