Jednoduchý recept

Tuňákový salát s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1754
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Jablka
3 kávová lžička Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 30%
400 g Těstoviny konzumní
150 g Tuňák v oleji
1 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 560kJ
23% Sacharidy 82 g
22% Tuky 17 g
14% Sodík 290 mg
57% Bílkoviny 32 g

Tuňákový salát s jablky postup přípravy receptu:

1

Dle návodu uvaříme těstoviny.

2

Nakrájíme jablko, eidam a natvrdo vařené vejce na malé kousky.

3

Zeleninu osmahneme.

4

Do těstovin dáme nakrájené jablko, sýr, vejce, zeleninu, tuňáka a majonézu.

5

Vše promícháme a dáme vychladit.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept