Recept

Kapustičky s jalovcovou polevou

  • Irsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 1758
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Česnek
2 kávová lžička Jalovec
500 g Kapusta růžičková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Šalotka
300 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 192kJ
10% Sacharidy 37 g
15% Tuky 11 g
18% Sodík 366 mg
19% Bílkoviny 11 g

Kapustičky s jalovcovou polevou postup přípravy receptu:

1

Na polovině másla opečeme nadrobno pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek a drcený jalovec.

2

Přidáme růžičky kapusty, vývar a vaříme tak, aby kapusta byla skoro měkká a omáčka zhoustla.

3

Osolíme, opepříme dle chuti, přidáme zbylé máslo a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept