Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17624

Ingredience

Drobenka
45 g Cukr krupice
185 g Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
Rebarbora s drobenkou
1 kávová lžička Citronová šťáva
100 g Cukr krupice
700 g Reveň (Rebarbora)
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 572kJ
14% Sacharidy 52 g
23% Tuky 17 g
0% Sodík 6 mg
8% Bílkoviny 5 g

Rebarbora s drobenkou postup přípravy receptu:

1

Rebarboru očistíme, odstraníme listy a oloupeme. Nakrájíme na 2,5 cm velké kousky, dáme do hrnce, přidáme vodu, cukr a citrónovou šťávu. Zakryjeme pokličkou a dusíme 10 minut na mírném ohni, až je rebarbora měkká.

2

Smícháme mouku, cukr a máslo na drobenku. Vařenou rebarboru dáme do zapékací misky o průměru 20 cm a posypeme ji drobenkou.

3

Pečeme v předehřáté troubě na 220°C asi 25 minut.

Poznámka

Podáváme teplé s žloutkovým krémem nebo smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept