Recept

Teplá čokoládová omáčka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 17683

Ingredience

300 g Cukr krupice
125 ml Mléko plnotučné
15 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Sirup Golden
1 kávová lžička Tresť vanilková
60 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 856kJ
26% Sacharidy 92 g
12% Tuky 9 g
1% Sodík 26 mg
3% Bílkoviny 2 g

Teplá čokoládová omáčka postup přípravy receptu:

1

V teflonové pánvi nebo rendlíku na středním plameni přivedeme k varu za stálého míchání první 4 přísady. Můžeme využít teploměru na cukr a vařit směs za občasného promíchání až dosáhne teploty 109 °C nebo až cukr tvoří nitky.

2

Pánev odstavíme z plotny, vmícháme máslo a trest.

Poznámka

Teplou omáčkou polijeme vanilkovou zmrzlinu nebo zapékané hrušky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept