Jednoduchý recept

Opilá jablka

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Opilá jablka 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1769

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Mouka polohrubá
100 ml Olej stolní
1 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 3 002kJ
16% Sacharidy 57 g
71% Tuky 53 g
2% Sodík 43 mg
8% Bílkoviny 4 g

Opilá jablka postup přípravy receptu:

1

Omytá jablka nakrájíme na plátky, vykrojíme jadřince.

2

Ze surovin - mouky, cukru, oleje, vejce a vína zpracujeme hladké těsto a namáčíme do něj plátky jablek.

3

Smažíme je dozlatova na rozehřátém oleji.

4

Poté je pocukrujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Opilá jablka
Z opilých jablek určitě opilí nebudete a ještě si pochutnáte. Dobrý recept.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept