Jednoduchý recept

Tmavá čokoládová poleva

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 17708
Kategorie: Krémy, polevy

Ingredience

175 g Čokoláda hořká
30 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mléko plnotučné
2 polévková lžíce Sirup Golden

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 283kJ
8% Sacharidy 30 g
27% Tuky 20 g
1% Sodík 19 mg
4% Bílkoviny 2 g

Tmavá čokoládová poleva postup přípravy receptu:

1

Ve vodní lázni s teplou vodou zahřejeme čokoládu a máslo, až se rozpustí a je hladká, občas promícháme. Odstavíme z plotny.

2

Metlou vmícháme sirup a mléko, až je poleva hladká.

3

Polevu roztíráme na dezerty dokud je teplá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept