Rohlíkové ražniči - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rohlíkové ražniči
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 1772 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
250 g | Klobása Dunajská |
135 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
100 ml | Olej stolní |
4 ks | Rohlíky bílé |
81,5 g | Strouhanka |
200 g | Sýr Eidam cihla 30% |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 75,3mg |
Draslík | 39,8mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 70,6mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Strouhanka, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Dunajská, Mouka pšeničná hladká T 650, Rohlíky bílé, Sýr Eidam cihla 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rohlíkové ražniči postup přípravy receptu:
1 | Na kolečka pokrájíme klobásu, na kostky tvrdý sýr. |
2 | Rohlíky nakrájíme na kolečka. |
3 | Vše napícháme střídavě na špejle, které obalíme v trojobalu. |
4 | Poté osmažíme. |
Poznámka
Rohlíky mohou být starší.