Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17780

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr třtinový
1 ks Jablka
300 ml Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Ořechy vlašské
50 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 966 kcal
Kilojoule 4 040kJ
29% Sacharidy 104 g
75% Tuky 56 g
12% Sodík 243 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rýžová kaše postup přípravy receptu:

1

Nejdříve rýži vypereme, potom ji vysypeme do oslazeného mléka se špetkou soli a za občasného míchání ji na mírném ohni vaříme do měkka.

2

Uvařenou kaši ochutíme nakrájeným jablkem (či jiným ovocem dle chuti), nasekanými vlašskými ořechy a zakapeme vše máslem.

3

Pokud se rozhodneme použít sušené ovoce, vhodíme je do rýže před tím, než kaše změkne. Ovoce tak nasaje tekutinu a změkne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept