Recept

Pikantní fazolový salát s hovězím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 17786
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1200 g Fazole bílé sterilované
1 ks Feferony
500 g Hovězí maso zadní
4 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 098kJ
10% Sacharidy 37 g
4% Tuky 3 g
94% Sodík 2 g
40% Bílkoviny 23 g

Pikantní fazolový salát s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Ve větší míse rozmícháme fazole z konzervy (červené, bílé, nebo mix), jemně nakrájenou cibuli, sterilované nakrájené okurky na kostičky, na kostičky nakrájené vařené zadní hovězí maso, rajský protlak, cukr a sůl. Můžeme dochutit najemno nakrájenou jadérek zbavenou feferonkou a mletým pepřem.

2

Salát máme v chladu a nejlépe chutná až druhý den.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept