Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1780

Ingredience

100 g Čokoláda hořká
200 g Cukr krupice
100 g Kakao - prášek
125 g Máslo čerstvé
100 ml Mléko polotučné
250 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Rum
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 523kJ
14% Sacharidy 51 g
23% Tuky 17 g
3% Sodík 53 mg
14% Bílkoviny 8 g

Čokoládová štola postup přípravy receptu:

1

Nejprve utřeme cukr s vejci. Potom vmícháme máslo a dále třeme.

2

Troubu předehřejeme na 200C.

3

Do utřené směsi přidáme po částech prosetou mouku s práškem do pečiva a solí. Přilijeme mléko, opatrně vmícháme kakao a na závěr přilijeme rum.

4

Těsto vlijeme do formy na biskupský chlebíček vyložené papírem na pečení. Vložíme do trouby, po 15ti minutách snížíme teplotu na 180C a pečeme ještě asi 45minut.

Poznámka

Po 30ti minutách pečení uděláme do štoly nožem namočeným do studené vody podélné zářezy a do nich vložíme kousky čisté čokolády.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept