Jednoduchý recept

Zeleninová polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17807

Ingredience

60 g Baby kukuřice
60 g Bambusové výhonky
60 g Chřest bílý
2 ks Cibulka jarní
60 g Hrášek
60 g Mrkev kořen
60 g Okurky
1 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Rajčata
60 g Salát hlávkový
60 g Sýr sójový - Tofu
1 špetka Sůl
600 ml Vývar asijský
60 g Zelí čínské
60 g Špenát listový čerstvý
60 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 82 kcal
Kilojoule 342kJ
4% Sacharidy 13 g
48% Tuky 36 g
27% Sodík 533 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zeleninová polévka postup přípravy receptu:

1

Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na zhruba stejně velké kousky. Jarní cibulky pokrájíme drobně.

2

Wok předehřejeme, nalijeme čínský vývar a přivedeme k varu. Jako první přidáme mrkev s kukuřičkami, povaříme 2 minuty. Poté přidáme chřest, žampiony, čínské zelí a tofu. Po přidání tofu vaříme už jen minutu. Přimícháme špenát, hlávkový salát, bambusové výhonky, okurky, rajčata a opět přivedeme k varu. Přilijeme sójovou omáčku, osolíme a opepříme.

3

Hotovou polévku rozdělíme do nahřátých misek, ozdobíme jarní cibulkou a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept