Recept

Salát z červené řepy a rajčat

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 17815
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

400 g Červená řepa
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 hrst Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Med včelí
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
400 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 116 kcal
Kilojoule 486kJ
5% Sacharidy 16 g
7% Tuky 6 g
6% Sodík 115 mg
4% Bílkoviny 2 g

Salát z červené řepy a rajčat postup přípravy receptu:

1

Nejdříve nakrájíme vařenou červenou řepu na tenké plátky a smícháme s loupanými krájenými rajčaty a najemno nakrájenou cibulí. Pokud máme rajčata čerstvá, sloupeneme je ve vroucí vodě.

2

Vše dochutíme dresinkem a solí a necháme zaležet v chladu. Teprve potom podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept