Jednoduchý recept

Treska na kedlubnách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17834

Ingredience

2 špetka Kari koření
2 ks Kedlubna
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 238 kcal
Kilojoule 996kJ
3% Sacharidy 12 g
5% Tuky 4 g
18% Sodík 359 mg
67% Bílkoviny 37 g

Treska na kedlubnách postup přípravy receptu:

1

Rybu si připravíme tak, že filety pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Potom ji opečeme na oleji z obou stran.

2

Chvilku před dokončením, asi 2 minuty, obložíme rybu osolenými hranolky nebo plátky kedlubny okořeněnými kari. Kedlubnu opékáme krátce, aby byla křehká a na skus. Vypneme hořáky a necháme pod pokličkou pokrm asi 2 minuty dojít.

Poznámka

Jako přílohu můžeme dát vařené brambory polité máslem nebo bramborovou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept