Jednoduchý recept

Fazolové lusky s mandlemi a krůtím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17852

Ingredience

100 g Anglická slanina
100 g Cibule červená
2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Fazolové lusky zelené
400 g Krůtí prsa
100 g Mandle
1 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 063kJ
5% Sacharidy 17 g
46% Tuky 34 g
17% Sodík 332 mg
58% Bílkoviny 33 g

Fazolové lusky s mandlemi a krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve nakrájíme krůtí prsa na nudličky, smícháme je s tymiánem, přidáme pár kapek citronové šťávy, pokapeme olejem a necháme odležet.

2

Očistíme fazolové lusky, seřízneme jejich konce a pokrájíme asi na 4 cm kousky. K tomu přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme pár kapek octa a promícháme.

3

Na pánvi orestujeme krůtí maso. Jakmile je hotové, přihodíme fazolky a orestujeme. Přidáme ochucenou cibuli a osolíme.

4

Na talíři podáváme s praženými mandlemi nebo osmaženou slaninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept