Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17857
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
12 ks Krevety tygří - loupané
1,5 dl Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl
9 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Víno rýžové čínské
0,5 ks Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

117% Kalorie 2,309 kcal
Kilojoule 9 659kJ
29% Sacharidy 104 g
99% Tuky 74 g
125% Sodík 3 g
1238% Bílkoviny 696 g

Obalované krevety postup přípravy receptu:

1

Připravíme si marinádu smícháním sójové omáčky, vína, škrobové moučky, soli a pepře. Řádně rozmícháme.

2

Z vyloupaných krevet odstraníme střívka, ze spodní strany do poloviny nařízneme tak, abychom nepoškodili ocásek. Krevety obalíme v marinádě a necháme 15 minut marinovat.

3

Krevety postupně namáčíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

4

Olej rozehřejeme ve woku. Obalené krevety postupně smažíme po obou stranách v rozehřátém oleji a odkládáme na papírový ubrousek, aby odkapal přebytečný tuk.

5

Čínský salát omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Salátem vyložíme mísu, na něj rozložíme smažené krevety, posypeme nakrájenou jarní cibulkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept