Recept

Maliny s bazalkou a zakysanou smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17866

Ingredience

4 hrst Bazalka
10 polévková lžíce Cukr třtinový
1 kávová lžička Limetková šťáva
300 g Maliny
250 g Mascarpone
380 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 951kJ
11% Sacharidy 40 g
44% Tuky 33 g
4% Sodík 82 mg
9% Bílkoviny 5 g

Maliny s bazalkou a zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si připravíme bazalkový cukr. Rozdrtíme asi 4 hrsti čerstvých bazalkových listů s třtinovým cukrem, limetkovou kůrou a šťávou.

2

Mascarpone si smícháme se zakysanou smetanou a lžící bazalkového cukru. Dáme vychladit asi na půl hodiny.

3

Podáváme tak, že do pohárů dáme maliny, navrstvíme mascarpone a opět dáme maliny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept