Jednoduchý recept

Krevety s fagarou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17876

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibulka jarní
1 kávová lžička Cukr krupice
450 g Krevety tygří - loupané
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 kávová lžička Pepř černý celý
2 kávová lžička Pepř sečuánský
2 kávová lžička Sůl
15 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 561kJ
3% Sacharidy 10 g
8% Tuky 6 g
24% Sodík 475 mg
47% Bílkoviny 27 g

Krevety s fagarou postup přípravy receptu:

1

Chilli papričku zbavíme semen a drobně pokrájíme. Zázvor nastrouháme a česnek prolisujeme.

2

Pepř, sůl a fagaru (sečuánský pepř) utlučeme v hmoždíři. Směs smícháme s cukrem a odložíme stranou.

3

Krevety opláchneme, osušíme papírovými ubrousky. Vložíme do rozehřátého oleje, přidáme chilli papričku, zázvor a česnek a vše opékáme 5 minut za stálého míchání. Přidáme fagarovou směs a zastálého míchání ještě 1 minutu opékáme.

4

Krevety upravíme do předehřátých misek, ozdobíme na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a servírujeme s krabími kroketami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept