Recept

Zeleninová kaše s krůtím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17888

Ingredience

350 g Brambory
350 g Fenykl sladký - hlíza
1 špetka Kmín drcený
100 g Krůtí prsa
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
350 g Okurka salátová
1 špetka Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 829kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
3% Sodík 65 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zeleninová kaše s krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Omyjeme, očistíme a oloupeme fenyklovou hlízu, okurku zbavenou jader, brambory a krůtí maso a vše nakrájíme na malé kostičky a se špetkou soli a kmínem přivedeme k varu. Asi 15-20 minut vaříme pod pokličkou. Uvařenou hustou polévku rozmixujeme na kaši a po porcích zamrazujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept